Prisgaranti

Kan du finde et tilsvarende smykke billigere på nettet, eller i en guldsmedeforretning, så får du vores smykke til samme pris.

Prisgarantien gælder for alle guld- og diamantsmykker i Guldsmedenesnetbutik, hvor du i beskrivelsen ser Prisgaranti-mærket. Nedenfor kan du se de smykkekollektioner der har prisgaranti, og de præcise betingelser.

Prisgarantien for Alliance smykkerne

Kan du finde alliance smykker i tilsvarende kvalitet på en dansk sproget netbutik eller i en guldsmedeforretning? Så får du alliance smykkerne fra Guldsmedenesnetbutik til den lavere pris du har fundet! Alliance smykkerne skal være udført i 14 karat guld eller hvidguld, og med samme guldvægt og diamantstørrelse og kvalitet som i guldsmedenesnetbutik. Du kan læse om den præcise diamantkvalitet nederst på siden.

Prisgarantien for Diamant smykkerne

Kan du finde et diamantsmykke i tilsvarende kvalitet på en dansk sproget netbutik eller i en guldsmedeforretning? Hvis ja, så får du diamansmykket fra Guldsmedenesnetbutik til den lavere pris du har fundet! Diamantsmykkerne skal være udført i 14 karat guld eller hvidguld og med samme vægt og diamantkvalitet som i Guldsmedenesnetbutik. Du kan læse om den præcise diamantkvalitet nederst på siden.

Prisgarantien for Vielses- og forlovelsesringene

Finder du 14 karat vielsesringe i tilsvarende kvalitet på en dansk sproget netbutik eller i en guldsmedeforretning? Så får du vielsesringene fra Guldsmedenesnetbutik til den lavere pris du har fundet! Vielsesringene skal være udført i 14 karat guld eller hvidguld og med samme, vægt og diamantkvalitet som i Guldsmedenesnetbutik. Du kan læse om den præcise diamantkvalitet nederst på siden.

Prisgarantien for Løse diamanter

Kan du finde løse brillantslebne diamanter i tilsvarende kvalitet på en dansk sproget netbutik eller i en guldsmedeforretning? Så får du de brillantslebne diamanter fra Guldsmedenesnetbutik til den lavere pris du har fundet! Du kan læse om den præcise diamantkvalitet nederst på siden.

Hvad er en prisgaranti egentligt værd?
En god handel – eller bare billigt?

I Guldsmedenesnetbutik handler det ikke om at købe et billigt smykke, men om at købe et ægte og kostbart smykke, billigt.

I Guldsmedenesnetbutik sælger vi diamantsmykker, begyndende med priser på kr. 995,- for et diamantsmykke med en diamant på 0,05 carat udført i 14 karat guld eller hvidguld. Det er ganske enkelt et kostbart smykke som du køber billigt. Og jo større en diamant der er i smykket jo mere sparer du faktsik på et ægte kostbart smykke…det synes vi er en god handel.

Vi opfordrer dig til at søge på nettet og konstatere at vi ikke bare sælger billige smykker. Du vil se, at uanset hvilken diamantstørrelse du kigger på i Guldsmedenesnetbutik, så kan du være sikker på at gøre en god handel, også når det er et par vielses- eller forlovelsesringe, eller de eksklusive alliancesmykker.