Om os

Hvorfor købe smykker hos Guldsmedenes netbutik?

– Fordi du sparer tid og penge ! Og du får den lokale service med.
– Samtidigt kan du også, se prøve og købe lokalt til samme lave pris!

 

Tryghed i dit smykkekøb, enten på nettet eller lokalt.

Vi er hos Guldsmedenesnetbutik.dk stærkt inspireret af, at internethandlen støt vokser, og derfor samarbejder vi med allerede eksisterende guldsmedeforretninger, der også ønsker at tilbyde dig en smuk vare til en god pris, enten gennem deres butik, eller via nettet. Du får et unikt valg, hurtig og simpel handel via net-bestiling, eller en tryghed ved at handle gennem din lokale guldsmed, til samme lave net-pris.

Unikt koncept for dig som kunde.

Vi har således, i samarbejde med vores landsdækkende netværk af forhandlere, opstartet et unikt koncept, hvor vi er til stede både on-line og hos vores lokale forhandlere. Det centrale aspekt i Guldsmedenesnetbutik er et samarbejde med lokale guldsmedeforretninger om dansk designede kvalitets-smykker til konkurrencedygtige priser. I butikker i hele Danmark kan du se, prøve og købe smykkerne, lokalt får du guldsmedens vejledning, ekspertise og service til samme konkurrencedygtige net-pris.

Filosofien er den gode handel.

Guldsmedenesnetbutik og vores forhandlere konkurrerer på internettets vilkår, og er derfor en internetbutik, hvis filosofi er baseret på “den gode handel” for vores kunder. Essensen i vores tanker om en god handel er: tryghed, besparelse, valgmuligheder samt information. Hos os er der derfor ingen hemmeligheder, og du kan som kunde hos Guldsmedenes netbutik regne med en god, sikker og informeret handel. Så uanset om du køber smykket hos din lokale guldsmed, eller på nettet hos Guldsmedenes netbutik, får du altid smykkerne til samme lave og konkurrencedygtige pris.

Vielsesringe og diamantsmykker.

Vi kan tilbyde både vielsesringe og diamantsmykker. For at være konkurrencedygtige på prisen har vi valgt at satse på en kollektion af enkle og klassiske vielsesringe, hvor man selv kan vælge om vielsesringene skal være buede, brede, med diamant og om det skal være guld eller hvidguld. Vi tror på, at mange af vores kunder gerne vil kombinere deres vielsesringe selv, så de får et individuelt præg. Og selvom prisen på vielsesringe er lav, behøver kvaliteten ikke at være det.

Dansk design og håndværk, materialerne kommer fra kilden.

Alle guld og dimantsmykkerne i Guldsmedenes netbutik er designet og udføres af dygtige danske guldsmede. Vielsesringene skabes også på vores eget danske guldsmede værksted. Diamanterne er indkøbt og fremstillet hos de dygtigste diamantslibere i Indien for at undgå fordyrende mellemled.

Hos Guldsmedenes netbutik og vores lokale forhandlere får du derfor en besparelse på 30-50% i forhold til lignende produkter på markedet. Samtidig er der naturligvis garanti for ægtheden. Alle diamantsmykkerne fås som ringe, vedhæng og ørestikker i guld og hvidguld med brillanter fra str. 0,05 ct. op til str. 1,00 ct. alle udført i bedste danske guldsmedekvalitet.

Da vi er en virksomhed i konstant udvikling modtager vi gerne ris, ros eller spørgsmål på: info@guldsmedenesnetbutik.dk