Før du læser handelsbetingelserne!

Det helt særlige ved Guldsmedenesnetbutik.dk er, at du i mange tilfælde også kan købe den samme vare, og til den samme pris hos din lokale guldsmed, som er tilsluttet guldsmedenesnetbutik.dk. Bemærk at der er forskel på købeloven afhængigt af, om du handler i en lokal guldsmedeforretning, eller om du handler den samme vare on-line på www.guldsmedenesnetbutik.dk. Købeloven stiller dig en del bedre når du handler on-line, men det er nu også rart at der ligger en lokal guldsmed nær dig, som faktisk gerne vil hjælpe dig. Kort sagt i Guldsmedenesnetbutik.dk får du faktisk begge fordele omkring on-linehandel og lokal service.

Online handelsbetingelser hos www.guldsmedenesnetbutik.dk

Priser og sprog

Alle priser på Guldsmedenesnetbutik.dk er inkl. moms og i danske kroner. Priserne er dagspriser. Når du handler med www.guldsmedenesnetbutik.dk indgås aftaler på dansk.

Betalingsmuligheder – kreditkort og bank til bank overførsel, samt sikkerheden. Du kan betale dine varer med: VISA/DANKORT, MASTERCARD, VISACARD, VISA ELECTRON, MAESTRO, JCB. Der tages ikke gebyr af nogen art ved brug af ovennævnte.

Er det sikkert at handle med kort? Guldsmedenesnetbutik.dk garanterer for din tryghed, når du køber på internettet. Alle dine oplysninger bliver krypterede med SSL (Secure Socket Layer) protokol og udleveres aldrig til tredje part. Det betyder, at hverken www.guldsmedenesnetbutik.dk eller uvedkommende kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Guldsmedenesnetbutik. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1.200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Betaling bank til bank? Vælger du at betale ved bankoverførsel, sender vi først varen når betalingen er registreret i vores system. Ved denne type betaling skal du skrive dit ordrenummer på overførslen. Nummeret finder du på ordrebekræftelsen, som du vil modtage i din indbakke få minutter efter bestilling af varen. Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Forsendelse og forsikring

Hvad koster det at sende min pakke? Det er gratis for dig at få tilsendt et smykke fra guldsmedenesnetbutik, uanset hvilket smykke du bestiller. Vi sender smykkerne med Post Nord som brev eller pakke.

Forsikring og ansvar for forsendelsen.

Når guldsmedenesnetbutik afsender et smykke til dig er det altid forsikret mod beskadigelse og bortkomst. Smykket er også forsikret af guldsmedensnetbutik hvis du ønsker at returnere smykket inde for din 14 dages returret.

Evt. returnering af et brev eller en pakke til os efter 14 dage: Bemærk at det er dit ansvar at forsikre en forsendelse fra dig til os, hvis du returnerer varen efter din 14 dages returret. Det kan du dog gøre ret enkelt på et posthus, ved at få din pakke sendt som værdipost, hvor du får en kvittering på din afsendelse af brevet eller pakken, med angivelse af det beløb den er forsikret for. Varer som smykker i guld og hvidguld kan ikke returners med almindelig post, de kræver en registrering på posthuset, og prisen vil afhænge af værdien på det smykke der skal sendes retur. Prisen ligger fra kr. 85,-.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får densidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i en ordre, og som leveres enkeltvis. Består varen af flere dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får den sidste del i fysisk besiddelse.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved frtrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsesmæssige værdi.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforrringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelseret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaqling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Guldsmedenesnetbutik ApS
Aabybro Centret 10
9440 Aabybro

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Forlænget returret på gaver

Hvis du skal bruge en gave, men først skal give den på en senere dato, er det muligt at forlænge returretten. Du sender bare en e-mail til info@guldsmedenesnetbutik.dk, med dit faktura nummer og den dato du skal give gaven på. Så modtager du en bekræftelse på datoforlængelsen pr. email.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at ortryde dit køb. Meddelelesen skal gives via mail info@guldsmedenesnetbutik.dk eller på telefon 96 46 22 00 eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og enest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforendelse. Du bærer risikoen for varen fra det tidpunkt for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en vlrdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage. Visse varere, som bl.a. smykkerne her, kan i kraft af deres værdi og art ikke returneres med normal post. Pris for forsendelse på posthus starter ved kr. 85,- og stiger i takt med værdien på smykket.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten: Varer, som er fremstillet efter forbrugernes specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg – f.eks. indgraverede ringe.

Når du bestiller en vare som vi fremstiller specielt til dig, så har du ikke den sædvanlige 14 dages fortrydelses og ombytningsret.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret.

Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet, eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for “rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) leveringsomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine leveringsomkostninger.

Varen sendes til:
Guldsmedenesnetbutik ApS
Aabybro Centret 10
9440 Aabybro

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. Bemærk, at det er dit ansvar at forsikre en forsendesle fra dig til os, Det kan du gøre ret enkelt på et posthus, ved at få din pakke sendt om værdipost, vor du får en kvittering på din afsendelse af brevet eller pakken, med angivelse af det beløb den er forsikret for.

Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få gerne en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine forsendelsesomkostninger. Bemærk, at det er dit ansvar at forsikre en forsendelse fra dig til os. Det kan du gøre ret enkelt på et posthus, ved at få din pakke sendt som værdipost, hvor du får en kvittering på din afsendelse af brevet eller pakken, med angivelse af det beløb den er forsikret for.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Guldsmedenesnetbutik.dk ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

De dataansvarlige på Guldsmedenesnetbutik.dk er North Digital i samarbejde med Jan Jørgensen, direktør for Guldsmedenesnetbutik.dk ApS.

Som registreret hos Guldsmedenesnetbutik ApS, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til info@guldsmedenesnetbutik.dk.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@guldsmedenesnetbutik.dk eller ringe til 96462202. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus Toldboden 2
8800 Viborg

www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Købelovens regler.

Du skal være fyldt 18 år for at handle hos os. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra en forældre/værge.

Hvor andet ikke er specificeret i ovennævnte tekst følger vi købelovens almindelige regler.

Guldsmedenesnetbutik.dk ApS er etableret i 2008 og Guldsmedenesnetbutik.dk’s hjemmeside opdateres løbende.

Handelsbetingelserne er senest opdateret 1. maj 2017.

Standarfortrydelsesformular

Til:

Guldsmedenesnetbutik ApS
Aabybro Centret 10
9440 Aabybro

info@guldsmedenesnetbutik.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser.

________________________________________

Bestilt den_______________________________

Modtaget den_____________________________

Forbrugerens navn__________________________________________

Forbrugerens adresse________________________________________

Forbrugerens underskrift & dato_______________________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)