Gratis levering

I guldsmedenesnetbutik er dine fordele helt særlige!

Gratis levering

Hos os betaler du ikke for fragt eller porto hvis du køber en vare som koster mere end 500 kr.

Gratis indpakning.

Dit smykke bliver altid leveret i en smuk æske, som også pakkes gratis ind til en gave.

Prisgaranti!

Billigere andre steder? Du får samme pris her!
Guldsmedenesnetbutik er blandt andet etableret i et samarbejde med 57 professionelle guldsmedeforretninger, for at bevise at den professionelle del af guldsmedebranchen faktisk kan matche prisnivauet på nettet når det gælder ægte smykker, som guld og diamantsmykker. Og det lægger vi vægt bag ved at tilbyde dig en prisgaranti, der betyder at hvis du kan finde et tilsvarende guld eller diamantsmykke på nettet så får du vores smykke til den pris du har fundet. Prisgarantien gælder på alle de smykker hvor du ser vores “prisgaranti stempel”.

Lagergaranti med levering indenfor 24 -72 timer

Leveringssikkerhed er en “æressag” for os ! Det betyder at du kan stole på at den vare du bestiller faktisk altid er på lager ! Altså du får præcis den vare du bestiller til den aftalte tid, som er helt ned til under 24 timer fra bestilling til levering.

Se, prøv og køb også i 57 guldsmede forretninger

Formålet med guldsmedenesnetbutik er at sikre dig fordelene, trygheden og ekspertisen hos din lokale guldsmed. Samtidigt med at du får alle fordelene ved online handlens fantastiske priser og muligheder. Kort sagt…Du køber online når du har lyst til det , og du køber og bytter hos den lokale guldsmed når du har lyst til det. Naturligvis altid til de samme attraktive priser, også hos de 57 tilsluttede guldsmedeforretninger over hele Danmark.

Landsdækkende bytteret

Guldsmedenesnetbutik samarbejder med 57 førende guldsmede-forretninger over hele Danmark. Derfor kan du både se købe og bytte dine smykker også hos de 57 guldsmedeforretninger. En rigtig god service især når modtageren af en gave bor et andet sted… Så kan du trygt bestille online og får sendt din gave til modtageren uanset hvor den glade modtager bor.

Forsikret forsendelse

Når du har bestilt et smykke i guldsmedenesnetbutik modtager du eller gavemodtageren pakken direkte i postkassen. Brevet eller pakken er forsikret af guldsmedenesnetbutik mod bortkomst eller beskadigelse. Ønsker du at returnere varen inden for din 14 dages retur ret, er denne returforsendelse også dækket af vores forsikring. Kort sagt… du har ingen risiko ved at bestille en vare i guldsmedenesnetbutik.

Sikker og nem betaling

Vores betalingsystem er krypteret, og transaktionerne på alle kreditkort foretages af Danske Nets ( tidligere PBS) Dermed er du sikret efter dansk lovgivning uanset med hvilket kreditkort du betaler. Det betyder for dig at det er Nets der skal tilbageføre dine penge hvis der i deres system skulle opstå en fejl omkring din betaling med kreditkort. Dine betalinger er ganske enkelt sikret så du ikke risikerer at miste dine penge.

14 dages fortrydelsesret

Når du handler på nettet er du omfattet af e-handlesloven. Det betyder at du altid har 14 dages fortrydelssret, medmindre du specifikt har aftalt at fravælge denne ret for den vare du har købt. Du har naturligvis 14 dages returret i guldsmedenesnetbutik, og denne returret har vi endda valgt at gøre helt sikker for dig, nemlig ved at vi har tegnet en særlig forsikring der betyder at din evt. returforsendelse er forsikret mod tilskade eller bortkomst af guldsmedenesnetbutik. Du kan læse mere om dette i vores handelsbetingelser.

Unik 2 årig ombytningsret på diamantsmykker

Dette er en helt særlig 2 årig ombytningsret som du har på de klassiske diamantsmykker i guldsmedenesnetbutik. Du kan starte med at købe et smykke med en lille diamant og så inden for 2 år, ombytte til et nyt diamantsmykke med en større diamant, og kun betale differencen, mellem det dit første diamantsmykke kostede og det som det ny koster. Og så har du endda igen opnået en ny 2 årig ombytningsret, hvor du igen kun betaler differencen op til smykket med en endnu større diamant… sådan kan du blive ved intil du har den aller største og smukkeste diamant i alle dine smykker.

Unikt er det også at du udover at foretage ombytningen online også kan foretage denne ombytning hos en af de 57 professionelle guldsmedeforretninger over hele danmark til samme priser som du finder i guldsmedenesnetbutik. Nemmere bliver de ikke…