Bytteservice

Køb trygt smykket eller gaven online

Modtageren kan nemlig bytte gaven, også lokalt hos vores 70 tilknyttede guldsmedeforretninger over hele Danmark
Er dit køb en gave? Så skal du blot skrive gave i beskedfeltet når du tjekker ud igennem vores sikre betalingssystem. Så får du registreret en udvidet bytteret som også kan bruges hos 70 tilsluttede guldsmedeforretninger over hele Danmark.

Gaven kan byttes hos din lokale guldsmed, eller med post hos os. Det helt særlige ved guldsmedenesnetbutik, er det landsdækkende net af tilsluttede guldsmedeforretninger, som er en unik service for dig, for du kan også  bytte smykkerne hos de tilsluttede guldsmedeforretninger over hele landet. Så er det jo nemt uanset hvor den glade modtager af gaven bor.

Diamanterne der vokser

Brillanz diamantsmykkerne er udover at være omfattet af vores prisgaranti også omfattet af en helt unik 2 årig ombytningsret, som betyder at dine diamantsmykker kan blive smukkere med tiden.

Den 2 årige ombytningsret betyder at du har ret til inden for 2 år at ombytte dit diamantsmykke til et helt nyt smykke med en større diamant og kun betale differencen mellem det som du betalte for dit gamle diamantsmykke og det som det nye diamantsmykke med den større diamant koster.

Du kan ombytte dit Brillanz diamantsmykke lige så tit du vil, og hver gang betaler du kun differencen og hver gang opnår du en ny 2 årig ombytningsret.

Du kan ombytte både Brillanz ringe, halssmykker og ørestikker, til nye brillanz diamantsmykker med større brillantslebne diamanter. Alle smykkerne udføres med diamanter fra 0,05 ct. helt op til de fantastisk smukke 1,00 carat. brillantslebne diamanter. Se brillanz smykkerne her…

Udover at lade de enkelte Brillanz ringe vokse med større diamanter med tiden, så kan du også selv designe, samle og løbende forandre din helt personlige Brillanz ring. Det kan du fordi ringene designet til at passe samme som samleringe, hvor du kan tilføje lige så mange ringe som du ønsker på din finger og lade de enkelte diamanter vokse med den 2 årige ombytningsret.

En designer og ædelt dansk håndværk ligger bag det hele

De klassiske diamant ombytningssmykker er blevet tilføjet ekstra dimentioner, med dine helt unikke muligheder for at sammensætte, kombinere og forandre, dine diamatsmykker til større diamater og større og andre smykker.

Det kræver præsision i udførelsen af hvert enket smykke, så det altid passer perfekt sammen med de andre smykker du har når de vokser i størrelse. Derfor udføres alle de smukke brillanz diamantsmykker kun i 14 karat guld og hvidguld, og af dygtige danske guldsmede, på et af de førende guldsmedeværksteder i Nordjylland.

Diamanterne er et stykke af evigheden… evigheden er et stykke af universet og hele smykke universet er skabt af smykke designer Jan Jørgensen, som er kendt fra at have skabte nogle af de største klassikere inden smykke design i Danmark, her behøver vi bare nævne enkelte som smykkeserien Royal Art som nu bæres af 1000 vis af kvinder verden over. Senest har designer Jan Jørgensen udført helt unikke smykker for H.M. Dronning Magrethe. Så vi føler os heldige i Guldsmedenesnetbutik at kunne præsentere endnu et unikt smykke univers fra designeren… og så er der endda mere på vej.

Sådan bytter du dine smykker rent praktisk.

Du kan ombytte til smykker med en større diamant og/eller tilføje flere smykker både online her i guldsmedenesnetbutik og hos vores 57 tilsluttede lokale guldsmedeforretninger. De ombytter og tilføjer smykker til samme attraktive priser uanset om du gør det online eller lokalt.