Byt til Nyt

Få den fulde pris for dit gamle diamantsmykke!

Vi bytter alle typer ombytningssmykker/solitaire diamantsmykker til et af Danish Design Jewels diamantsmykkerne. Og du får den oprindelige og fulde pris for dit gamle diamantsmykke.

  1. Hvis du ønsker at lave en god handel, så klik på link herunder. Vi reserverer 375,- kr., og så sender vi dig en frankeret og forsikret kuvert, som du så sender dit gamle smykke til os i. Hvis du har certifikat og/eller kvittering så send det med. Hvis vi laver en handel får du de 375,- retur.
  2. Når vi har modtaget dit smykke, så vurderer vi kvaliteten, og derefter kontakter vi dig. Vi fortæller dig, hvad dit smykke er værd, og hvilken pris du minimum skal give for en nyt diamantsmykke fra Danish Design Jewels. Vi køber dit smykke til fuld pris, når blot du køber et Danish Design Jewelz smykke, der koster 40% mere.
  3. Du får en “værdikupon” til vores webshop. Den svarer til din pris på det gamle smykke. Når du har valgt dit nye smykke, til minimum 40% mere end det gamle, så kan din værdikupon aktiveres.
  4. Hvis ikke du ønsker at lave en ombytningshandel, returnerer vi dit gamle diamantsmykke i en sikker forsendelse, og så betaler du de 375,- kr. som vi har reserveret. De er brugt på 2 gange sikker forsendelse, og en vurdering af dit diamantsmykke af vores faguddannede guldsmede.

 

Byt dit gamle smykke til et nyt

Bestil Byt til Nyt service pakken her.

 

Det er nyt – og helt unikt – at du kan ombytte alle slags diamantsmykker, uanset smykkemærke, til lige det diamantsmykke du drømmer om fra Danish Design Jewels, blot det koster 40% mere end det du gav for dit gamle diamantsmykke. Vi refunderer dig den fulde pris for dit gamle diamantsmykke, uanset type, smykkemærke, guldlødighed og diamantkvalitet. Hvis du ikke har certifikat eller kvittering, og du er i tvivl om værdien af dit diamantsmykke, så laver vi en vurdering hos os. Følg proceduren ovenfor, eller kontakt evt. en af vores mange lokale forhandlere I hele Danmark.

Dit nye diamantsmykke er et 14 karat diamantsmykke fra Danish Design Jewels kolletionen, med den smukke diamantkvalitet W-Tca/SI, som du indenfor 2 år igen kan ombytte til en større diamant. Vores smykker er designet og fremstillet i Danmark, på designer og guldsmed Jan Jørgensensens værksted i Nordjylland, som siden 2010 har været Danmarks største producent af eksklusive diamantsmykker.

Hvorfor bytte dit diamantsmykke til nyt med en større diamant?

Fordi:

*Vi refunderer den fulde pris for dit gamle soliatire diamantsmykke.

*Har du et ombytningssmykke, så får mindst en dobbelt så stor diamant for samme pris hos os.

*Du får eksklusivt, dansk design og håndværk, når du bytter til et af smykkerne fra Danish Design Jewels.

*Reparation af dit gamle diamantsmykke kan ikke altid betale dig- måske det ikke passer i din størrelse-er meget slidt-så Byt til Nyt.

*Du har arvet et smykke i guld med 1 diamant, men det passer dig ikke i look eller størrelse-så Byt til Nyt

*Du er kommet videre i livet og har et smykke med dårlige minder.-så byt til Nyt